Quick search

Vlog

Rentseedo heeft een eigen vlogger! Sander gaat op pad met zijn camera om jou een indruk te geven van alle leuke activiteiten die op Rentseedo.com te vinden zijn. Hij doet de activiteit, filmt daarbij alle leuke aspecten, vertelt er een leuk verhaal bij en geeft zijn eigen beoordeling. Elke vlog weer een andere activiteit om jou een goed beeld te geven van alle leuke activiteiten die Rentseedo te bieden heeft.

Elke week is er een nieuwe vlog te vinden op ons YouTube kanaal. Daarnaast zijn ze terug te vinden op de social media pagina’s van Rentseedo. Benieuwd naar de vlogs van Sander? Volg ons dan op Facebook en Youtube! Wil je Sander ook verwelkomen bij één van jou activiteiten? Neem dan contact met Ernest van Leisureking. Wie weet heb jij straks een eigen vlog van Sander over jouw fantastische activiteit!

Latest vlog

Hieronder kan je de laatste vlogs bekijken. Ben je nou benieuwd naar welke activiteiten Sander nog meer heeft beleefd. Check & abboneer je dan op ons Youtube kanaal.

Ga naar Youtube
Want to make a reservation? Call us, between 09:00 - 12:00 (GMT+1), on: (+31) 088-730 7600 Ask your question via Whatsapp: +31 9700 1823 131