Quick search

Pictures loading..
Land

Buitenrit te paard

Maak een schitterende buitenrit te paard over de Veluwe. Ervaren of onervaren, je kunt bij ons terecht!
From 2 persons
42,50
Book now
Altijd al de prachtige Veluwe willen ontdekken? Dan is dit je kans! Met ongeveer 500 km aan ruiterpaden kun je de Veluwe niet beter ontdekken dan te paard. Ontmoet je trouwe ros bij aankomst op de manege en ga op pad met de gids. En maak je geen zorgen, hij/zij weet alle mooie plekjes in de omgeving te vinden!

Ben je een onervaren ruiter? Dat is geen probleem bij de manage in Garderen. Je kunt zowel als ervaren als onervaren ruiter rijden. De gids zal zich aanpassen aan jouw tempo en je de fijne kneepjes van het vak leren.

Een buitenrit te paard wordt bij de Veluwe Specialist in Garderen altijd geboekt voor 2 uur, zodat je genoeg tijd hebt om de Veluwe te ontdekken.

Let op: Wanneer je online boekt gaan we zo snel mogelijk een afspraak maken bij de manege, echter kunnen we niet garanderen dat er ook plek is op de gekozen tijd/datum. Geef tevens in het opmerkingenveld tijdens de reservering aan hoeveel ervaring je hebt en wat jullie leeftijden zijn. Het is niet mogelijk om een buitenrit te boeken wanneer het gewicht hoger is dan 100 kg.
 1
 2
 3
M. J. H. Prijs
Top!
Date:   23-06-2019  -   Rating: ★★★★★
Rene Haars
Wij kregen instructie van Claudia, dit ging heel ontspannen en duidelijk. Wij zouden dit zeker aanraden!
Date:   28-05-2019  -   Rating: ★★★★★
I Van Son
Well organised, they really took the time to get the proper horses for the riders and adapted the ride to our wish and abilities. Horses are well looked after, staff very involved.
Date:   26-05-2019  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews