Quick search

Pictures loading..
Land

7-versnellingen Unisex fiets

Maak een mooie fietstocht over de Veluwe met onze lichte 7-versnellingsfietsen.
From 1 person
12,50
Book now
Onze lichte Gazelle hebben 7 versnellingen en zijn zeer geschikt om een mooie ronde te maken over de Veluwe. Deze sterke, buitengewoon solide en gemakkelijke fiets heeft een uniseks frame, gemaakt met duurzame componenten en een gedegen achterdrager. Deze fiets is ideaal om een heerlijk stuk te fietsen over de Veluwe. Uiteraard krijg je, als je dit wenst, een gratis fietstas bij de fiets. Zo kan je alle tassen netjes opbergen en hoef je je hier geen zorgen over te maken. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. Wil je naast een fiets ook een kinderzitje, hondenmandje of hondenkar huren? Reserveer dit dan via onze fietsverhuur pagina. Hier kan je gemakkelijk in één keer een fiets en toebehoren reserveren.
 1
 2
 3
P Swankaert
Steeds een vriendelijk onthaal, voldoende uitleg ivm de fietsen. Zeer mooie streek om te fietsen, zeer goede fietspaden voldoende gescheiden van de rijweg. In de bossen en heide een plezier om te fietsen.
Date:   25-07-2019  -   Rating: ★★★★★
M.C. Postma
Prima fietsen, fijne medewerkers. Top.
Date:   02-07-2019  -   Rating: ★★★★★
Chantal Jongetjes
Prima verzorgd ! Lunchpakketjes en drinken was echt heerlijk! Wachttijd was wat lang erg druk! Parcours klootschieten iets onduidelijk! Maar begreep dst er geen nordjes mogrn van staatsbosbeheer!
Date:   24-06-2019  -   Rating: ★★★★
Show all reviews