Quick search

Pictures loading..
Land

E-Loopfiets

De “E-loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets!
From 2 persons
20,00
Book now
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker. Vervolgens krijg je een uitgebreide instructie over de loopfiets om daarna op pad te gaan. Verschillende routes brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving. Breng een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn, geniet op de bruisende terrassen van Voorthuizen of geniet van de prachtige natuur in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden. Bij de Veluwe Specialist heb je de keuze tussen de ochtend, middag of de hele dag. De loopfiets, ook wel “lopifit” genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25 km. De loopfiets heeft vier keer zoveel snelheid, met minder inspanning & met veel plezier! Op zoek naar een dagvullend programma? De E-Loopfiets is te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bier/wijnproeverij of uiteraard een heerlijk lunchpakket! Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. E-Loopfietsen is te boeken vanaf 13 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
 1
 2
 3
Dineke Bokkers
De activiteit was enorm leuk. Jammer dat de materialen minder waren. Een E-loop fiets deed het onderweg niet meer en de accu van de E-choppers waren te vroeg leeg. Fijn dat we wat langer door mochten gaan en de materialen vervangen werden.
Date:   19-10-2019  -   Rating: ★★★★
Dominique Gloudie
Was ontzettend leuk om te doen maar de accu's gingen ontzettend snel leeg terwijl we bijna nooit harder gingen dan in zijn drie en hadden we maar 1 blokje over. Het was jammer dat er voor je bepaald werd welke route je moest doen en er geen keuze was. En de houder waar de route inzat was ook niet van beste kwaliteit onder weg viel het kaartje er uit toen we over een hobbel in het bos pad gingen.
Date:   19-09-2019  -   Rating: ★★★★
Evelien Vis
Goedemiddag, Het was een enorm succes. Een prachtige route. Echte Super leuk. Heel erg bedankt.
Date:   13-10-2019  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews