Quick search

Pictures loading..
Land

E-Loopfiets

De “E-loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets!
From 2 persons
20,00
Book now
Booking by phone?
Call (+31) 088-730 7600
or via WhatsApp: +31 9700 1823 131
10% discount on E-Loopfiets? Sign up now for our newsletter!
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Vervolgens krijg je een uitgebreide instructie over de loopfiets om daarna op pad te gaan. Verschillende routes brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving. Breng een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn, geniet op de bruisende terrassen van Voorthuizen of geniet van de prachtige natuur in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden. Bij de Veluwe Specialist heb je de keuze tussen de ochtend, middag of de hele dag.

De loopfiets, ook wel “lopifit” genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25 km. De loopfiets heeft vier keer zoveel snelheid, met minder inspanning & met veel plezier!

Op zoek naar een dagvullend programma?
De E-Loopfiets is te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bier/wijnproeverij of uiteraard een heerlijk lunchpakket! Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

E-Loopfietsen is te boeken vanaf 13 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
 1
 2
 3
R Bout
We vonden het erg leuk, de route was op laatste eentonig We gingen als slinger allleen maar over de heide Was leuker geweest als wat meer door dorpjes zou gaan Maar verser super leuk
Date:   29-10-2018  -   Rating: ★★★★★
Raya Lindeboom
Met een loopfiets door de prachtige omgeving is een aanrader.
Date:   29-10-2018  -   Rating: ★★★★★
André Kapteijns
Leuke activiteit, goede uitleg door medewerkers.
Date:   18-10-2018  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews
Want to make a reservation? Call us, between 09:00 - 12:00 (GMT+1), on: (+31) 088-730 7600 Ask your question via Whatsapp: +31 9700 1823 131