Quick search

Pictures loading..
Land

E-Loopfiets

De “E-loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets!
From 2 persons
20,00
Book now
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker. Vervolgens krijg je een uitgebreide instructie over de loopfiets om daarna op pad te gaan. Verschillende routes brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving. Breng een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn, geniet op de bruisende terrassen van Voorthuizen of geniet van de prachtige natuur in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden. Bij de Veluwe Specialist heb je de keuze tussen de ochtend, middag of de hele dag. De loopfiets, ook wel “lopifit” genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25 km. De loopfiets heeft vier keer zoveel snelheid, met minder inspanning & met veel plezier! Op zoek naar een dagvullend programma? De E-Loopfiets is te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bier/wijnproeverij of uiteraard een heerlijk lunchpakket! Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. E-Loopfietsen is te boeken vanaf 13 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
 1
 2
 3
M.E Huigen
Heel aardige medewerkers. We hebben goede instructies gekregen. Beetje lastig, dat er grind ligt om te oefenen. Wel jammer, dat de email met de mededeling dat de betaling was mislukt pas een half uur later kwam. Eerst kregen we een email, dat de reservering was gelukt. Daardoor dacht ik dat alles in orde was. Voor hetzelfde geld waren de loopfietsen aan iemand anders uitgeleend.....
Date:   03-09-2019  -   Rating: ★★★★★
Jutsa Scholtemeijer
De ontvangst was zeer plezierig. Ook de uitleg van de loop fiets en de route. Heerlijke route gereden en voor herhaling vatbaar.
Date:   31-08-2019  -   Rating: ★★★★★
M. Van Der Vlugt
De activiteit was prima. Maar begeleiding echt slecht. Ik had een aantal keren gevraagd waar we evt. Koffie en lunch konden gebruiken. Waar zijn we wanneer ongeveer? Aangezien we met een grote groep waren is het wel handig om dit van te voren. Hierop geen reactie via mail, dus maar weer gebeld. Diegene kon het niet zo goed inschatten. Wist alleen dat een bepaald restaurant aan het eind zat. Deze hebben we dan ook geboekt. We kregen een knooppunten route mee dus kon ook niet kijken op kaart waar we evt. koffie konden drinken. Volgens werknemer kwamen we overal langs. Dit is dus niet zo. Je moet van de route wijken. We zijn zelf met google maps aan de gang gegaan en zo dingen opgezocht tijdens de route. Jammer dat dat niet via jullie duidelijk gemaakt wordt op een kaart. De lopifit zelf zijn niet allemaal goed meer. Sommige hadden een gebruiksaanwijzing. Bij pech zijn ze wel snel ter plaatse. We waren niet echt tevreden over Veluwse specialist.
Date:   11-09-2019  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews