Quick search

Pictures loading..
Land

E-Loopfiets

De “E-loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets!
From 2 persons
20,00
Book now
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker. Vervolgens krijg je een uitgebreide instructie over de loopfiets om daarna op pad te gaan. Verschillende routes brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving. Breng een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn, geniet op de bruisende terrassen van Voorthuizen of geniet van de prachtige natuur in het kleinste stadje van de Benelux, Staverden. Bij de Veluwe Specialist heb je de keuze tussen de ochtend, middag of de hele dag. De loopfiets, ook wel “lopifit” genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25 km. De loopfiets heeft vier keer zoveel snelheid, met minder inspanning & met veel plezier! Op zoek naar een dagvullend programma? De E-Loopfiets is te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bier/wijnproeverij of uiteraard een heerlijk lunchpakket! Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. E-Loopfietsen is te boeken vanaf 13 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
 1
 2
 3
D. Endevoets
Een middag met zijn viertjes een e-step gehuurd.wat hebben we genoten.Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een prachtige route meegekregen door de natuur.We hadden het weer ook mee en langs de route een lekker bakje koffie gedronken en zijn daar na de activiteit terug gegaan om te eten.Dankzij de veluwespecialist hebben we een topdag gehad.
Date:   13-06-2019  -   Rating: ★★★★★
T.R. Van De Krol
De jonge dame en jonge man die ons hebben geholpen waren zeer aardig en behulpzaam. Complimenten vor hen. Ook de activiteit was erg leuk. Mooie route op de loopfietsen.
Date:   08-06-2019  -   Rating: ★★★★★
Astrid De Vet
Mooie route, maar het zou beter zijn om ook een routekaartje erbij te doen, zodat je kunt zien hoe ver je bent en waar je heen moet als je een routepunt gemist hebt. Bij een ander bedrijf heb in onlangs een fietstocht gedaan, waar ook met de fietsknooppunten gewerkt werd. Daar kregen we keurige geplastificeerde plattegrondjes bij.
Date:   10-06-2019  -   Rating: ★★★★
Show all reviews