Quick search

Pictures loading..
Land

E-Mountainbiken

Elektrisch aangedreven door de bossen scheuren inclusief gratis routes per GPS!
From 2 persons
25,00
Book now
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Na een korte instructie is het tijd om op pad te gaan met de GPS. Race door de modder, schiet door de bossen en beleef pure snelheid. En dat alles zonder 'echt' moe te worden. Ideaal voor iedereen die van de natuur houdt. Sportief of nog geen ervaring met fietsen, de elektrische E-Mountainbike is er voor iedereen. Klimmen en dalen door het Veluwse bos wordt door de elektrische ondersteuning voor iedereen toegankelijk. Kan je de spanning en sensatie aan om met hoge snelheid door de bossen te rijden? Een unieke beleving waar je nog lang over na zult praten. Na afloop kan je genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé.

Op zoek naar een dagvullend programma? Het E-Mountainbiken, ook wel E-Fatbiken genoemd, is onder andere te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bij de Veluwe Specialist is het E-Mountainbiken altijd inclusief:
- Gratis schoonmaak van de materialen
- Verschillende gratis routes beschikbaar via een GPS

LET OP: Voor de E-Mountainbike hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar. De borg voor de E-mountainbike is €100,00 per reservering. Deze borg kan in de winkel gepind worden.
 1
 2
 3
Nanthalie Van 't Klooster
Ontzettend leuke middag gehad! Lekker door het bos scheuren met die mountainbikes en met die batterij erop kan iedereen een goed tempo aanhouden. En wanneer een fiets kapot gaat: Linda to the rescue! Binnen 15 minuten een nieuwe fiets!
Date:   11-02-2019  -   Rating: ★★★★★
Eveline Van Der Hoek
Het weer zat niet mee, het regende, maar het fietsen op deze manier is geweldig. Met 9 personen heerlijk door de bossen crossen! Helaas was 1 fiets, na een half uur, echt niet in orde, waardoor je als groep niet lekker kon doorfietsen. We hebben geprobeerd te bellen om een andere fiets te laten komen, maar hadden in het bos geen bereik. Zelfs in De Boshut was alleen internet en kon er niet gebeld worden. De fiets trapte door, waardoor er oa niet gelijk gewoon weggefietst kon worden en de trapper tijdens het fietsen doorsloeg. In het laatste uur viel een 4-tal fietsen met grote regelmaat tussendoor uit. Pittig dan! Waarschijnlijk omdat ze door en door nat waren. Deze activiteit beter niet doen met regen. Met goede kleding super, maar ik vermoed dat de fietsen hier niet op uitgerust zijn.
Date:   04-12-2018  -   Rating: ★★★★
Gien Van Den Enk
Het was heel leuk, mountainbikes met GPS.
Date:   19-08-2018  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews