Quick search

Pictures loading..
Land

E-Mountainbiken

Elektrisch aangedreven door de bossen scheuren inclusief gratis routes per GPS!
From 2 persons
25,00
Book now
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Na een korte instructie is het tijd om op pad te gaan met de GPS. Race door de modder, schiet door de bossen en beleef pure snelheid. En dat alles zonder 'echt' moe te worden. Ideaal voor iedereen die van de natuur houdt. Sportief of nog geen ervaring met fietsen, de elektrische E-Mountainbike is er voor iedereen. Klimmen en dalen door het Veluwse bos wordt door de elektrische ondersteuning voor iedereen toegankelijk. Kan je de spanning en sensatie aan om met hoge snelheid door de bossen te rijden? Een unieke beleving waar je nog lang over na zult praten. Na afloop kan je genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé.

Op zoek naar een dagvullend programma? Het E-Mountainbiken, ook wel E-Fatbiken genoemd, is onder andere te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Bij de Veluwe Specialist is het E-Mountainbiken altijd inclusief:
- Gratis schoonmaak van de materialen
- Verschillende gratis routes beschikbaar via een GPS

LET OP: Voor de E-Mountainbike hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar. De borg voor de E-mountainbike is €100,00 per reservering. Deze borg kan in de winkel gepind worden.
 1
 2
 3
Bert Van Haaften
Het fietsen is leuk. Zou wel handiger zijn als gpx routes van tevoren te downloaden zijn. Degenen die een eigen gps hebben kĂșnnen dan de route thuis voorbereiden.
Date:   15-09-2019  -   Rating: ★★★★★
Frans Broecks
Activiteit was erg leuk, medewerker gaf goede uitleg, maar wel punt van kritiek op de twee elektrische fatbikes; beiden gaven al snel problemen met de ondersteuning. Uiteindelijk zijn we naar uddel gegaan om daar de fietsen, die we vanuit Garderen mee hadden gekregen, om te ruilen. Daarna ging het beter, maar was het niet optimaal te noemen.
Date:   11-09-2019  -   Rating: ★★★★
V.H. Arjans
Helaas waren de versnellingen van beide fietsen kapot. Ook was de instructie ietwat chaotisch, doch uiteindelijk wel afdoende.
Date:   02-09-2019  -   Rating: ★★★★
Show all reviews