Quick search

Pictures loading..
Land

E-Mountainbiken

Elektrisch aangedreven door de bossen scheuren inclusief gratis routes per GPS!
From 2 persons
25,00
Book now
Booking by phone?
Call (+31) 088-730 7600
or via WhatsApp: +31 9700 1823 131
10% discount on E-Mountainbiken? Sign up now for our newsletter!
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Na een korte instructie is het tijd om op pad te gaan met de GPS. Race door de modder, schiet door de bossen en beleef pure snelheid. En dat alles zonder 'echt' moe te worden. Ideaal voor iedereen die van de natuur houdt. Sportief of nog geen ervaring met fietsen, de elektrische E-Mountainbike is er voor iedereen. Klimmen en dalen door het Veluwse bos wordt door de elektrische ondersteuning voor iedereen toegankelijk. Kan je de spanning en sensatie aan om met hoge snelheid door de bossen te rijden? Een unieke beleving waar je nog lang over na zult praten. Na afloop kan je genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé.

Op zoek naar een dagvullend programma? Het E-Mountainbiken, ook wel E-Fatbiken genoemd, is onder andere te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Reserveer de E-mountainbike nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek!

Bij de Veluwe Specialist is het E-Mountainbiken altijd inclusief:
- Gratis schoonmaak van de materialen
- Verschillende gratis routes beschikbaar via een GPS

LET OP: Voor de E-Mountainbike hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar. De borg voor de E-mountainbike is €100,00 per reservering. Deze borg kan in de winkel gepind worden.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
Gien Van Den Enk
Het was heel leuk, mountainbikes met GPS.
Date:   19-08-2018  -   Rating: ★★★★★
NATHAN MERX
Er gingen 2 fietsen kapot wat onze fiets rit een stuk minder leuk maakte. Verder waren de zadels echt kei hard waardoor je al snel er eigenlijk bijna niet meer op kan zitten
Date:   19-07-2018  -   Rating: ★★★★★
M. De Vet
heb vorig jaar ook gefietst en in het begin gaat de fiets zonder moeite en weinig trappen 25km/h maar na een half uur fietsen kwam de ik amper boven de 22 met mee trappen. dus de kwaliteit van de fiets gaat wel achteruit. of het de accu is, de motor ik weet het nietaar dat zou na gekeken kunnen worden. deze keer hadden we ook een fiets mee die vanaf het begin erg kraakte en halvewegen de tocht was de accu van die fiets op en het leek erop of de lagers in het balhoofd slecht waren. nu was de fiets gewoon vervangen en hebben we de routen gewoon af kunnen maken terwijl we heel veel later terug zouden zijn dan hun sluitingstijd en kregen we een drankje van de zaak. dus goed opgelost zo door de veluwespecialis in garderen. het enigste wat ik erg miste op de fiets is een bel.
Date:   22-07-2018  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews
Want to make a reservation? Call us, between 09:00 - 12:00 (GMT+1), on: (+31) 088-730 7600 Ask your question via Whatsapp: +31 9700 1823 131