Quick search

Pictures loading..
Land

Elektrische fiets

Met onze heerlijke elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten!
From 1 person
22,50
Book now
De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijdt vanaf de Veluwe Specialist binnen enkele meters de vrije natuur in. Dichte bossen en mooi uitgestrekte heides wachten op je. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je eigen elektrische fiets mee te nemen van thuis, maar dat kost tijd en moeite. Kies je ervoor om een E-bike te huren bij de Veluwe Specialist dan sta je al midden in de natuur. De goedverzorgde fietsen zijn voorzien van versnellingen en zijn makkelijk in hoogte te verstellen. Op zoek naar een dagvullend programma? Het fietsen is ook te combineren met een bezoek aan het gezellige Voorthuizen, een bezoek aan de bierbrouwerij in Ermelo of geniet van de serene rust rondom Kasteel Staverden en Boshuis Drie. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. Wil je naast een fiets ook een kinderzitje, hondenmandje of hondenkar huren? Reserveer dit dan via onze fietsverhuur pagina. Hier kan je gemakkelijk in één keer een fiets en toebehoren reserveren.
 1
 2
 3
Karin Van Teeffelen
Goede uitleg leuk personeel en een hele mooie route. Alleen jammer dat de beloofde kraskaart niet op de lokatie was waardoor wij hem niet mochten ontvangen. Verder wel voor herhaling vatbaar
Date:   17-08-2019  -   Rating: ★★★★★
N /Nanny De Vries
Prima fietsen en een geweldig leuke fietstocht gemaakt. Het enige is dat ons vooraf niet verteld werd dat de fiets uit zichzelf lijkt weg te rijden zolang niet is teruggeschakeld naar level 0. Dit wisten wij namelijk niet. Maar afgezien daarvan was het elektrisch fietsen verder een geweldige ervaring.
Date:   11-08-2019  -   Rating: ★★★★
Birgit Van Der Laan
Prima geregeld, mooie fietsen met super accu.
Date:   12-08-2019  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews