Quick search

Pictures loading..
Land

Escape Room

Wordt opgesloten en ontsnap zo snel mogelijk! Hoe ver kom jij met je handlangers?
From 1 person
402,50
Book now
Probeer binnen de tijd alles op te lossen en weet te ontsnappen. Bij de escape room Beekbergen kunt u in de avond 2 escape rooms uit proberen met de thema's hieronder beschreven. Per groep kunt u met maximaal 8 personen in de kamer. Bent u met meer is dit geen probleem maar dient u 2 kamers te reserveren. Nadat de tijd erop zit bij het eerste thema is het tijd voor de wissel en wordt u opnieuw opgesloten met nu een ander thema.

U kunt dit gezellige uitje ook combineren met een heerlijke BBQ. Voor- of na de activiteit, de keuze is aan u!
* min. 10 p. en max. 32 p. voor de BBQ.

De Heineken ontvoering!
Ab Doderer en Freddy Heineken zijn bijna een maand van de aardbodem verdwenen. Het hele land is in rep en roer en elke dag staat de telegraaf vol met nieuwe aannames. Peter R. de Vries had hiermee zijn eerste grootste en bekendste zaak ooit! De ontvoering staat bekend veel cash geld, en de aanwijzingen kwamen veelal via kranten advertenties met geheimzinnige omschrijvingen. Allemaal ingrediënten die perfect zijn voor een escape room, immers; waar zit de geheime doorgang naar de ruimte waar Freddy en Joop zitten? Komen jullie erachter? Welk team komt als eerste uit deze escape room? Hoe slim is je team? Heb je nog meer tijd te besteden? Dan hebben we bij escape room Beekbergen nog 59 andere activiteiten. Kijk hiervoor op www.veluwe-valley.nl

De Mexicaanse gevangenis!
Op een paar m2 je leven lang opgesloten zitten. Alleen een toiletpot, een bed en een wastafel. De grootste drugsbaron, Joaquin Guzman, van de wereld werd eindelijk opgesloten en wist te ontsnappen. Iets geheel onmogelijks zou je denken, maar El Chapo, heeft zoveel handlangers waardoor hij wist te ontsnappen. Het leek een onmogelijke missie maar toch wist hij op het juiste moment te verdwijnen. De escape room Arnhem Beekbergen heeft netzoals de Mexicaanse gevangenis een wel heel bijzondere escape mogelijkheid. Maar daarvoor moet je wel de juiste "sleutels" vinden van de gevangenis. Welk team weet er het snelst uit deze escape room te komen? Welk team is het slimst en wint? De escape rooms Beekbergen Apeldoorn zijn zeer geschikt voor grotere groepen zodat het ook als bedrijfsuitje geschikt is.

Let op: U kunt de escape room alleen in de middag en de avond boeken. Wilt u een andere tijd boeken neem dan <a href=" http://www.escaperoombeekbergen.nl/contact" style="display:inline;">contact</a> op met escape room Beekbergen .
 1
 2
 3
No reviews available