Quick search

Pictures loading..
Land

Klootschieten

Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten!
From 8 persons
7,50
Book now
Klootschieten is een oeroude sport die ontstaan is in De Achterhoek. Je speelt dit spel in teams en het is de bedoeling om de route in zo weinig mogelijk worpen af te leggen. Het team met het minst aantal worpen is de winnaar. Klootschieten is een boswandeling met wedstrijdelement, waar iedereen, jong en oud, sportief of niet, aan mee kan doen. Bij de Veluwe Specialist huur je hiervoor de benodigde materialen, waarna je zelf op pad gaat. Je ontvangt een route, uitleg, scorebordjes, een flesje water / AA drink en natuurlijk de kloten! Uiteraard hebben we afsluitend een korte prijsuitreiking met een prijsje voor het winnende team!

Op zoek naar een dagvullend programma? Het klootschieten is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen of bijvoorbeeld een tour met de E-choppers of E-Loopfietsen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
AP Indrisie
Leuk ontvangst met koffie en thee. Goede uitleg en leuke binnenkomst !
Date:   10-06-2019  -   Rating: ★★★★
Chantal Jongetjes
Prima verzorgd ! Lunchpakketjes en drinken was echt heerlijk! Wachttijd was wat lang erg druk! Parcours klootschieten iets onduidelijk! Maar begreep dst er geen nordjes mogrn van staatsbosbeheer!
Date:   24-06-2019  -   Rating: ★★★★
Kim Cremer
Klootschieten veel te duur!! Schandalig gewoon. Je krijgt een onduidelijke kaart, geen route in het bos en 1 kloot mee.
Date:   13-05-2019  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews