Quick search

Pictures loading..
Land

Mini Cooper

Dagje op de Veluwe met de Mini Cooper. Rijd door het landschap met deze karakteristieke auto!
3.5 - 7.5 uur
From 1 person
115,00
Reserveer direct
10% korting op Mini Cooper? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief!
Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

Rechtstreeks vanuit het centrum van Garderen huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist...
Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie ga je op pad aan de hand van een roadbook dat je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leidt. De “minibar” achterin is gevuld met mini-snacks en drankjes. Tijdens de tocht kunnen jullie hier vrij gebruik van maken.

Kippenrally; Sinds 2017 hebben wij de Kippenrally, een mooie tocht door de gehele gemeente Barneveld. Onderweg moet je verschillende rebussen oplossen bij heel veel leuke locaties die je onderweg tegenkomt. Je kunt bij de reservering aangeven of je voor de kippenrally wilt kiezen.

Je huurt de Mini Cooper altijd voor een dagdeel of een hele dag. Het ochtend en middagblok hebben een standaardroute van 50 km. Als je besluit om de Mini een hele dag te huren dan krijg je standaard een 85 km route mee. Het is mogelijk om dit tijdens het boekingsproces te upgraden naar langere routes van 85 of 100 km bij de ochtend/middag huur en bij een hele dag huren is het mogelijk om te upgraden naar de 100 km route.

Het mini rijden nog leuker maken? Combineer het dan met een lunchpakket, bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn of Speelpark het Maisdoolhof in Voorthuizen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen.

* Let op: op doordeweekse dagen tussen 1 november en 1 april starten de Mini Coopers vanaf onze 2e locatie in Uddel (5 min. rijden vanaf Garderen). Adres: Garderenseweg 134, 3888 LD Uddel.

* Let op: Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 250,00 borg per reservering. Deze kan in de winkel gepind worden. Er mogen maximaal 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen, mee in een Mini!

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
Chris Van Den Hoek
We hebben een hele leuke dag gehad! Het was vooral erg fijn dat je bij de stops waar je de rebussen op moest lossen ook genoeg tijd had om nog even rond te kijken of een kopje koffie te drinken.
Datum:   15-10-2017  -   Waardering: ★★★★★
D.A. V.d.Pas
de technische staat van de auto was matig. Slecht sluitende deuren ,aandrijving of motorophanging duidelijk hoorbaar {bonkend geluid} , benzinelucht. De route zelf was leuk.
Datum:   24-09-2017  -   Waardering: ★★★★
T. Haverkort
Leuke rit door schitterende omgeving en gezellig betrokken personeel. Let op de huurvoorwaarden bij aankomst (je bent altijd de dupe!) Helaas onnodig slecht technisch onderhoud, wel goede service! Domper voor de MINI liefhebber want er kan echt veel meer plezier worden beleefd met een rit in een Mini Austin.
Datum:   22-08-2017  -   Waardering: ★★★★
Toon alle recencies
Een reservering maken? Wij zijn van 09:00 - 12:00 bereikbaar op: 088-730 7600 Stel je vragen via WhatsApp: +31 9700 1823 131