Quick search

Pictures loading..
Land

Mini Cooper

Dagje op de Veluwe met de Mini Cooper. Rijd door het landschap met deze karakteristieke auto!
From 1 person
135,00
Book now
In het hart van de Veluwe huur je een authentieke Mini Cooper uit de jaren `70/`80. Stap in en waan je terug in de tijd. Een tijd waarin we reden met vier versnellingen, de choke handmatig bedienden, trommelremmen onze redding waren en stuurbekrachtiging...? Juist... Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie ga je op pad aan de hand van een roadbook dat je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leidt. De “minibar” achterin is gevuld met mini-snacks en drankjes. Tijdens de tocht kunnen jullie hier vrij gebruik van maken. Je huurt de Mini Cooper altijd per tijdsblok. Tijdsblok 1 start om 09.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur. Tijdsblok 2 start om 14.00 uur tot uiterlijk 17.30 uur. Tijdsblok 3 is een volledige dag en start om 09.00 uur tot uiterlijk 17.30 uur. Je ontvangt van ons per tijdsblok een vaste route. Je hebt hierbij de keuze uit 50, 85 of 100 km. Het mini rijden nog leuker maken? Combineer het dan met een lunchpakket of bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. LET OP: - Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 250,00 borg per Mini. Voor iedere extra Mini komt er € 100,00 bij. De borg kan op locatie gepind worden of contant achter gelaten worden. - Er mogen maximaal 3 volwassenen, of 2 volwassenen en 2 kinderen, mee in een Mini! - De Mini Coopers vertrekken altijd vanaf ons hoofdkantoor in Uddel. Dit is SOS Events en ligt ongeveer 5 minuten bij de VeluweSpecialist Garderen vandaan. Je ontvangt de adresgegevens in de bevestigingsmail. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
Alexander Van Doorn
De staat van de Mini was niet erg fraai; veel roest en een deur die van binnenuit niet was te openen. Op de website was aangegeven dat er hapjes en drankjes in de auto aanwezig waren. Niet aangetroffen. Waarborgsom van 250 euro werd aangegeven toen we de auto kwamen halen. Was niet vermeld op de website. De route over de Veluwe was wel interessant.
Date:   23-09-2019  -   Rating: ★★★★★
Johan Van Schoonhoven
Goede uitleg door vriendelijke medewerkster en een mooie route om te rijden. De auto was echter een grote teleurstelling! De auto wordt als Cooper aangeprezen, maar was een standaard Mini 850 in slechte staat. Wij snappen dat het klassieke auto's zijn, maar die kunnen nog wel netjes onderhouden en in nette staat zijn. Deze was dat helaas niet. Ernstige (door)roestplekken, loszittende onderelen (dashboard, richtingaanwijzers), niet/slechtwerkende onderdelen (ruitenwissers, koppeling). Tip; aanprijzen als classic Mini en niet als Mini Cooper, want dat is het niet!
Date:   18-09-2019  -   Rating: ★★★★★
Lars Alberts
Top middag gehad! Dank!
Date:   02-09-2019  -   Rating: ★★★★
Show all reviews