Quick search

Pictures loading..
Land

Mountainbiken

Met een mountainbike fietst u per GPS een route dwars door de mooie natuur van de Veluwe.
From 1 person
20,00
Book now
Na een korte instructie over de mountainbike en de GPS is het tijd om te gaan. Uiteraard ontvang je van ons ook een helm voor de veiligheid. De mountainbike is ideaal om te genieten van de prachtige omgeving! Bossen, heide, heuvels, modderpaden, zandafgravingen en duinen zijn de ingrediënten van deze actieve tocht. In de GPS hebben wij verschillende routes voor je voorgeprogrammeerd. Wanneer je deze volgt kom je gegarandeerd langs de mooiste plekjes van de Veluwe. De GPS wijst je hemelsbreed de weg, waardoor je zelf de keuze hebt om de fietspaden te volgen of écht de sensatie op te zoeken en "off-road" te gaan! Verdwalen kan niet, want ook al ben je misschien een blokje om gereden, de GPS blijft aangeven welke richting je aan moet houden. Zo is het ook mogelijk even van de route af te wijken voor een korte pauze, of gewoon om een stukje af te snijden! Na afloop kunt u genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé. Op zoek naar een dagvullend programma? Het mountainbiken is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
E. Van Rijn
We werden zeer vriendelijk geholpen . Goede mountainbikes En een prachtige omgeving om te mountainbiken .
Date:   19-08-2019  -   Rating: ★★★★
Daan Eggink
Fiets veel te klein. Zadel kon niet hoger Banden veel te zacht Vermoed dat het een kinderfiets was Navigatie goed uitgelegd, maar betreffende medewerker had geen verstand van de omgeving en routes.
Date:   15-08-2019  -   Rating: ★★★★★
Emmy Van Egmond
De kwaliteit van de gehuurde mtb was zeer matig. Hij kraakte en piepte aan alle kanten, schakelde moeizaam (of zelfs niet). Ik denk dat er iets meer aandacht gegeven moet worden aan een korte uitleg van de fiets, zodat huurders er niet maar wat mee gaan experimenteren waardoor alles zo slijt. Of meer/beter onderhoud. Ik zou deze fiets niet nog eens willen huren. De uitleg over de gps was duidelijk, redelijk eenvoudig te volgen, mooie route.
Date:   19-08-2019  -   Rating: ★★★★
Show all reviews