Quick search

Pictures loading..
Land

Mountainbiken

Met een mountainbike fietst u per GPS een route dwars door de mooie natuur van de Veluwe.
From 1 person
20,00
Book now
Na een korte instructie over de mountainbike en de GPS is het tijd om te gaan. Uiteraard ontvang je van ons ook een helm voor de veiligheid. De mountainbike is ideaal om te genieten van de prachtige omgeving! Bossen, heide, heuvels, modderpaden, zandafgravingen en duinen zijn de ingrediënten van deze actieve tocht. In de GPS hebben wij verschillende routes voor je voorgeprogrammeerd. Wanneer je deze volgt kom je gegarandeerd langs de mooiste plekjes van de Veluwe. De GPS wijst je hemelsbreed de weg, waardoor je zelf de keuze hebt om de fietspaden te volgen of écht de sensatie op te zoeken en "off-road" te gaan! Verdwalen kan niet, want ook al ben je misschien een blokje om gereden, de GPS blijft aangeven welke richting je aan moet houden. Zo is het ook mogelijk even van de route af te wijken voor een korte pauze, of gewoon om een stukje af te snijden! Na afloop kunt u genieten van een welverdiend drankje in ons Fietscafé. Op zoek naar een dagvullend programma? Het mountainbiken is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
M. Vergeer
Top geregeld.. Fietsen prima in orde.
Date:   08-05-2019  -   Rating: ★★★★★
Amy Verburg
Was een erg leuke dag! We hebben 28 km gefietst en het was een erg mooie omgeving. De fietsen waren erg fijn in gebruik. Versnellingen werkte prima! Alleen het zadel was erg hard. We hebben nu een dag later nog last en dat is zonde want dat is niet nodig. Personeel is erg vriendelijk en gaven een duidelijke uitleg over het gebruik van de fietsen en gps.
Date:   30-04-2019  -   Rating: ★★★★★
Fleur Van Der Kroon
Leuke activiteit. Mooi gebied. Stuk op de zandwegen erg zwaar. Navigatie via gps werkte niet goed. Instructie van medewerkers had duidelijker gekund. informatie over tussenstops en lunchmogelijkheden ontbrak
Date:   23-04-2019  -   Rating: ★★★★
Show all reviews