Quick search

Pictures loading..
Land

Ouder-kind tandem

Met de ouder-kind tandem heb je gegarandeerd een gezellige fietstocht.
From 1 person
22,50
Book now
Wat is er nou leuker om samen met je kind een heerlijke fietstocht over de Veluwe te maken? Met de ouder-kind tandem kan je ook met de kleinere kinderen met weinig fietservaring op pad. En is het nog op een unieke en gezellige manier ook! Het is voor een kind natuurlijk ook veel leuker op een tandem te fietsen dan achterop te zitten zonder trappers. Vanuit Garderen heb je keuze uit verschillende routes, elke route is weer anders. Zo kan je langs leuke pittoreske dorpjes fietsen, maar ook over uitgestrekte heidevlaktes en door verschillende bossen fietsen. Vanuit Garderen is het ook leuk om een kijkje te nemen bij landgoed Staverden of de schaapskooi in Ermelo. Zo combineer je verschillende hoogtepunten van de Veluwe in één leuke fietstocht. Een ouder-kind tandem huren is natuurlijk een leuk dagje uit, maar je kan dit nog spectaculairder maken bij de Veluwe Specialist. Combineer het bijvoorbeeld met klimmen in Klimbos Garderen of onze interactieve speurtocht! Zo heb je een compleet dagje weg met het gezin heel gemakkelijk geregeld. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
Jurgen Hell
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Echt top!
Date:   23-04-2019  -   Rating: ★★★★★
K. Witvliet
We hadden een ondeugdelijke fiets meegekregen. Het zadel stond niet vast dus het zadel ging alle kanten op. Het heeft ons een heel zere kont bezorgd. We zijn onderweg nog naar een andere fietsenmaker in Uddel geweest om het te laten fixen maar helaas ging het daarna weer fout. Bij terugkomst bleek er een rekening open te staan omdat we een ouder kind tandem hadden omgeruild voor twee fietsen. We stelden voor het verschil niet te betalen vanwege het feit dat ons een kapotte fiets was meegegeven. Dit kon niet gedaan worden. Dat vinden we slechte service. U kunt ons er nog over bellen, over twee dagen schrijf ik een recentie op Facebook en TripAdvisor.
Date:   28-10-2018  -   Rating: ★★★★★
Danielle Hoenderdaal
Hele hartelijke ontvangst. Goede begeleiding bij het starten en het instellen van de gehuurde fiets. Ook bij terugkomst erg vriendelijk. Wij hebben een hele goede ervaring gehad!
Date:   25-07-2018  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews