Quick search

Pictures loading..
Lucht

Rondvlucht Veluwe

Vlieg met een Cessna over de Veluwe en geniet van het prachtige uitzicht!
From 2 persons
49,50
Book now
Vlieg met de Cessna over de mooiste punten van de Veluwe heen!

Van dichtbij is de schoonheid van de Veluwe al snel te ontdekken, maar van bovenaf is de Veluwe nog mooier om te zien. Kijk uit over de uitgestrekte bossen, bloeiende heide, de tuinen van Paleis ’t Loo of de pittoreske dorpjes in de regio. Heb je een verzoekje? Geef het door aan de piloot en uiteraard wordt er gekeken naar de mogelijkheden!

Deze unieke ervaring gebeurt allemaal in een Cessna. Een Cessna is één propellervliegtuigje waar maximaal drie personen per keer in mee kunnen vliegen. Je hebt de keuze uit een rondvlucht van 15 minuten, 30 minuten, 45 minuten of 1 uur. Je vliegt vanaf Vliegveld Teuge, midden op de Veluwe. Dit ligt dicht bij Apeldoorn, waardoor je letterlijk alle kanten op kunt!

Hoe werkt het?
Je boekt bij ons een voorkeurstijd. Wij gaan zo snel mogelijk voor je kijken of dit mogelijk is en nemen daarover contact met je op om de precieze tijd af te stemmen.

Op zoek naar een dagvullend programma?
Boek een Mini Cooper bij de Veluwe Specialist en ga op een unieke manier richting Vliegveld Teuge. Wij hebben speciale routes afgestemd op de rondvluchten. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op via 0577-460443 of via info@veluwespecialist.nl.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
 1
 2
 3
M Holdijk
Het was een geweldige belevenis voor de feestvarken
Date:   18-06-2018  -   Rating: ★★★★★
J Noordzij
Ik heb het telefonisch ook al doorgegeven maar de vlucht in Teuge was geweldig alleen was het niet bekend daar dat we zouden komen. Het is waarschijnlijk niet doorgegeven door jullie. Gelukkig konden we een half uur later toch gewoon vliegen. Aandachtspuntje voor jullie.
Date:   07-05-2018  -   Rating: ★★★★
Show all reviews