Quick search

Pictures loading..
Land

Twizy Tour

Uniek in NL; ervaar elektrisch rijden in de Twizy! Zoef geruisloos weg en geniet van de natuur.
From 1 person
45,00
Book now
10% discount on Twizy Tour? Sign up now for our newsletter!
Elektrisch rijden ervaren? Stap dan in de unieke Twizy, zoef geruisloos weg en geniet onderweg van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat is de Twizy Tour!

Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

De Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Het rijden is dan ook totaal anders dan je gewend bent. Niet een ronkende motor, maar geruisloos starten. Geen gewone deuren, maar vleugeldeuren en een boordcomputer. Niet naast, maar achter elkaar plaatsnemen. Een unieke beleving met gegarandeerd aandacht onderweg!
De route brengt je langs de mooiste plekken op de Veluwe. Wat dacht je van het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland, een uitzicht op 30 meter hoogte of een bezoek aan het kleinste stadje van de Benelux, Staverden!

Het is mogelijk om de Twizy in de ochtend, middag of de hele dag te huren. Op zoek naar een dagvullend programma? Het Twizy rijden is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen of het Speelpark & Maisdoolhof in Voorthuizen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Reserveer de Twizy's nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek.

* Let op: Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 200,00 borg per reservering. Deze borg kan vooraf in de winkel gepind worden. De Twizy is te boeken van april tot en met oktober.
 1
 2
 3
Treels
Twizy was echt gaaf en ga dat zeker nog een keer doen. Erg vriendelijke medewerkers.
Date:   21-08-2018  -   Rating: ★★★★★
Karin Engelbarts
We werden leuk ontvangen en we kregen goede uitleg. De route was ook erg leuk. Waar ik niet bij stil had gestaan is dat er geen ramen in zaten. Dus achter in was veel wind. Geeft niet maar goed om van te voren te weten. Neem ook niet te veel bagage mee want dat past niet.
Date:   20-08-2018  -   Rating: ★★★★★
Annette Poels
Super leuke activiteit! Leuk omwr 4/6 personen te doen. De twizzy’s hadden wel wat mankementjes (een flinke scheur in de voorruit, wat wel door de APK komt maar je echt niet zou moeten willen als verhuurder en de handrem van 1 twizzy werkte niet optimaal). De borg was een stuk lager dan op de website en informatiemail stond. Er werd heel netjes met de persoonsgegevens omgegaan!
Date:   13-08-2018  -   Rating: ★★★★
Show all reviews
Want to make a reservation? Call us, between 09:00 - 12:00 (GMT+1), on: (+31) 088-730 7600 Ask your question via Whatsapp: +31 9700 1823 131