Quick search

Pictures loading..
Land

Twizy Tour

Uniek in NL; ervaar elektrisch rijden in de Twizy! Zoef geruisloos weg en geniet van de natuur.
From 1 person
45,00
Book now
10% discount on Twizy Tour? Sign up now for our newsletter!
Elektrisch rijden ervaren? Stap dan in de unieke Twizy, zoef geruisloos weg en geniet onderweg van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat is de Twizy Tour!

Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Uiteraard kan je ook voor kiezen om dit uit te breiden met appelgebak van de lekkerste streekbakker.

De Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Het rijden is dan ook totaal anders dan je gewend bent. Niet een ronkende motor, maar geruisloos starten. Geen gewone deuren, maar vleugeldeuren en een boordcomputer. Niet naast, maar achter elkaar plaatsnemen. Een unieke beleving met gegarandeerd aandacht onderweg!
De route brengt je langs de mooiste plekken op de Veluwe. Wat dacht je van het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland, een uitzicht op 30 meter hoogte of een bezoek aan het kleinste stadje van de Benelux, Staverden!

Het is mogelijk om de Twizy in de ochtend, middag of de hele dag te huren. Op zoek naar een dagvullend programma? Het Twizy rijden is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen, een bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen of het Speelpark & Maisdoolhof in Voorthuizen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Reserveer de Twizy's nu online en ontvang gratis een kop koffie of thee voor vertrek.

* Let op: Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 200,00 borg per reservering. Deze borg kan vooraf in de winkel gepind worden. De Twizy is te boeken van april tot en met oktober.
 1
 2
 3
Henk W. Stegeman
We hired the Renault Twizy for a day, we started later than planned (due to our own traffic jam problems) got a short instruction and than we went on tour: Imagine a couple, aged 65 crammed in a small cockpit. We experienced 2 problems that day and they were resolved in a very adequate manner: When we stopped for lunch the handbrake jammed, we use the smartphone to call for information and/or assistance. Which was promptly arranged, so we could proceed our tour after lunch, we proceeded our tour from the roadmap and tour provide by the "VS" Sadly enough a few hours later after touring and some stops enjoying the beautiful countryside, we had a second breakdown when after a short stop the battery failed. We called again and within less than 10 minutes a smart service guy arrived and we could change cars and so got away with his Twizy, He'd quickly found the defect (a broken fuse) and we saw him again on our way home. Conclusion: “Whenever you would like to try the electric small Renault Twizy, do so on the Veluwe. It’s great fun driving in this wonderfull countryside. The service for a produkt that isn't 100% proof (did I say it was fun already?) is, after all, 100% perfect. So good KUDOS for the Veluwe Specialist.
Date:   14-10-2018  -   Rating: ★★★★★
Marianne Muizer
Wij zouden met een groep van 8 personen op zondag 23 september jl. een tour maken met de e-choppers. Vanwege de slechte weersverwachting voor zondag 23 september a.s. waren wij op zaterdag 22 september jl. langsgegaan bij VeluweSpecialist in Garderen met de vraag of er nog een alternatief was voor de e-choppers. Zonder problemen mochten wij de tour met de e-choppers omzetten in een Twizy Tour. We zijn die zondag bij het ophalen heel hartelijk ontvangen door een van de medewerkers van VeluweSpecialist en we hebben goede uitleg gehad over de Twizy's voordat we de weg op gingen. Ondanks de regen hebben we een geweldige dag gehad. Het was top!
Date:   28-09-2018  -   Rating: ★★★★★
M.M. Terpstra
Was enorm leuk om te doen. Route van 35 km is al snel gereden. Hierna zelf nog een stuk gereden.
Date:   02-09-2018  -   Rating: ★★★★
Show all reviews
Want to make a reservation? Call us, between 09:00 - 12:00 (GMT+1), on: (+31) 088-730 7600 Ask your question via Whatsapp: +31 9700 1823 131