Quick search

Pictures loading..
Land

Twizy Tour

Uniek in NL; ervaar elektrisch rijden in de Twizy! Zoef geruisloos weg en geniet van de natuur.
From 1 person
50,00
Book now
Elektrisch rijden ervaren? Stap dan in de unieke Twizy, zoef geruisloos weg en geniet onderweg van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat is de Twizy Tour! De Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Het rijden is dan ook totaal anders dan je gewend bent. Niet een ronkende motor, maar geruisloos starten. Geen gewone deuren, maar vleugeldeuren en een boordcomputer. Niet naast, maar achter elkaar plaatsnemen. Een unieke beleving met gegarandeerd aandacht onderweg! De route brengt je langs de mooiste plekken op de Veluwe. Wat dacht je van het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland, een uitzicht op 30 meter hoogte of een bezoek aan het kleinste stadje van de Benelux, Staverden! Het is mogelijk om de Twizy te huren per tijdsblok. Tijdsblok 1 start om 09:00 tot uiterlijk 14:00 uur. Tijdsblok 2 start om 14.00 uur tot uiterlijk 17:30 uur. Op zoek naar een dagvullend programma? Het Twizy rijden is ook te combineren met klimmen in Klimbos Garderen of een bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden. Bij het Fietscafé is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue. Op ons rustige achterterras kunnen wij groepen tot wel 40 personen ontvangen. Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing. * Let op: Je moet minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Wij hanteren € 200,00 borg per reservering. Deze borg kan gepind worden of contant achter gelaten worden. De Twizy is te boeken van april tot en met oktober en bij goed weer in overleg buiten deze periode. Al onze Twizy's starten wij vanaf onze locatie in Uddel. Ongeveer 5 minuten bij de Veluwe Specialist Garderen vandaan. In de bevestigingsmail ontvang je hiervan ook de adresgegevens.
 1
 2
 3
Yvonne Flanderhijn
Vriendelijke ontvangst en gelukkig was het geen probleem mijn foutief gereserveerde datum (een dag later) om te zetten naar de juiste datum. Onze Twizy had bij de eerste stop al een lege accu. Er werd vrij snel een andere voor ons geregeld. De routebeschrijving was niet altijd even duidelijk. Kort samengevat gevat hebben we een hele leuke middag gehad.
Date:   14-09-2019  -   Rating: ★★★★
A.g Korporaal
Wat ik wil benadrukken is dat jullie personeel een dikke pluim verdienen qua beleefdheid en vriendelijkheid en ons het zoveel mogelijk na de zin te maken. Dat verdient in ieder geval een dikke 10! Wat wij misten is een deugdelijke route omschrijving! Wij moesten een weg in wat voor bestemmings- verkeer was! Dus mag je daar niet in! Maar het bleek dat het wel de bedoeling was om deze weg te volgen. Het was van te voren niet tegen ons gezegd dat we die weg wel in moesten. Gevolg dat we de weg kwijt waren. Contact gezocht met betreffende telefoonnummer waar men ons vertelde dat we daar de weg gewoon konden vervolgen. Kortom: -Medewerker kan beter dit soort dubieuze weggetje van te voren melding van maken. -Route kaart waar de route ook op aangegeven staat zodat je weet waar je precies bent. Voor personen die niet uit jullie buurt komen hebben geen flauw idee waar ze zijn en hoe lang je er over doet om van A naar B te komen. (laat de route eens rijden door een iemand die niet bekent is met de omgeving en vraag die persoon om verbeterpunten) -Doordat je niet weet hoe lang de route is hoeveel tijd je daar normaal voor nodig hebt krijg je alleen maar stress om het halen van je tijd en of je wel genoeg stroom hebt voor de twizy
Date:   17-08-2019  -   Rating: ★★★★★
Petra Leijten
Een leuke dag gehad, vriendelijk personeel en erg enthousiast.
Date:   18-08-2019  -   Rating: ★★★★★
Show all reviews