Quick search

Pictures loading..
Land

Walking Dinner

Ga uit eten in verschillende restaurants en loop naar je volgende gang!
3 uur
From 4 persons
39,50
Reserveer direct
10% korting op Walking Dinner? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief!
Neem je familie, vrienden, buren of collega’s een gezellig avondje mee uit eten. Maar niet op de normale manier. Nee, jullie dineren in twee of drie verschillende restaurants!

Bij ontvangst in ons Fietscafé staat er al een heerlijke kop koffie/thee voor je klaar. Aan de hand van een mooie route rondom het dorp Garderen vinden jullie de weg naar verschillende restaurants in de omgeving. Het is elke keer weer een verrassing waar jullie uitkomen!

In het eerste restaurant heb je de keuze uit meerdere voorgerechten. In restaurant twee zijn er verschillende hoofdgerechten beschikbaar en indien mogelijk sluit je af bij de beste ijssalon uit de regio om hier te genieten van het toetje. Wanneer de ijssalon gesloten is ontvang je het toetje al in het tweede restaurant.

Het Walking Dinner is te combineren met diverse middagactiviteiten, zoals E-steppen, Loopfietsen of Klootschieten. Heb je iets anders in gedachten dan kan je uiteraard altijd even contact opnemen met ons!

Het Walking Dinner is ook een geschikte activiteit voor grote groepen!

* Let op: Drankjes bij verschillende restaurants zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Dit is eventueel later bij te boeken.
 1
 2
 3
Nog geen recensies beschikbaar
Een reservering maken? Wij zijn van 09:00 - 12:00 bereikbaar op: 088-730 7600 Stel je vragen via WhatsApp: +31 9700 1823 131